Go Green

Voor particulieren, retailers en groothandels hebben wij een speciale Go Green-productlijn ontwikkeld, wereldwijd de enige lijn met enkel energiebesparende, waterbesparende en CO2-reducerende producten. De ruim 75 Go Green-producten hebben allemaal dezelfde look & feel, zijn eenvoudig in gebruik en voorzien van een beschrijving in 11 talen. De besparing van elk van deze producten wordt duidelijk gecommuniceerd op de verpakking.

Het idee achter Go Green

Energie besparen: veel mensen willen het, maar weinigen weten hoe ze dit precies moeten aanpakken. Een veelgemaakte vergissing hierbij is dat men begint bij het investeren in bijvoorbeeld zonnepanelen, terwijl dit vaak niet het meest doeltreffend is. Het besparen van energie is goedkoper dan het opwekken ervan.
De Go Green-productlijn bestaat enkel uit producten die voorkomen of besparen. Zij zijn het spreekwoordelijke laaghangende fruit, de quick wins, die u helpen om zoveel mogelijk energiebesparing te realiseren tegen vaak geringe kosten.

De producten van Go Green:

 • zijn energiebesparend, waterbesparend en/of CO2-reducerend
 • hebben dezelfde look & feel
 • communiceren de besparing op de verpakking
 • hebben een besparingsuitleg in de verpakking
 • zijn plug & play en door iedereen eenvoudig te gebruiken
 • zijn voorzien van een beschrijving in meerdere talen
 • voldoen aan de Rohs-richtlijn
 • zijn voorzien van het GS/TÜV-keurmerk(230V producten)
 • hebben 1 jaar garantie, spaarlampen zelfs 2 jaar
shower-time-indicator

Nooit meer het licht aan laten!

Dankzij deze lampfitting met timer laat u of iemand anders het licht nooit meer onnodig aan. Met behulp van de timer stelt u een wachttijd in van 5 tot 60 minuten. Wanneer u de lamp via de normale lichtschakelaar heeft aangedaan schakelt deze zichzelf automatisch uit nadat de ingestelde tijd is verstreken.

De Lamp Base Timer is ideaal voor vertrekken waar u maar kort verblijft. Maar is ook heel geschikt voor een kinderkamer: u kunt de timer bijvoorbeeld instellen om de lamp automatisch uit te schakelen na een half uur, wanneer uw kind in slaap is gevallen.

Bekijk de specificaties

Uw logo op een product

In principe kunt u alle producten van kunststof laten bedrukken. Bij artikelen van andere materialen adviseren wij u om eerst navraag bij ons te doen, om zo eventuele teleurstellingen te voorkomen. Het bedrukken is al mogelijk vanaf 100 stuks. De levertijd is circa 2 weken na goedkeuring van de proefdruk, afhankelijk van het aantal bewerkingen. Bij aantallen vanaf 2000 stuks kan het interessant zijn om rechtstreeks bij de fabrikant te personaliseren. Houdt u dan wel rekening met een levertijd van enkele maanden.

Banners

Om te laten zien dat u Go Green-producten verkoopt, sturen wij u graag een aantal Go Green-banners toe voor op uw website of webshop.

Foto's

Voor de verkoop zijn foto's vaak van essentieel belang. U kunt bij ons alle mogelijke afbeeldingen zonder kosten downloaden. Er is slechts één beperking: wanneer u onze foto’s gebruikt, dient u ook de bijbehorende producten bij ons in te kopen.

Productmonsters

U en uw klanten zien het product graag in het echt en dat kunnen wij goed begrijpen. Daarom kunt u onder bepaalde voorwaarden productmonsters bij ons bestellen. Wanneer u onze producten op een beurs wilt tonen, dan bieden wij u hiervoor eveneens diverse mogelijkheden.Bedrijfsvermelding

Wanneer u minimaal 75% van de Go Green-productlijn in uw assortiment aanbiedt en ons daarvan op de hoogte stelt, dan zullen wij uw bedrijf toevoegen aan de rubriek 'Verkooppunten'.
Het Groene Schap

Tricant Energiebespaarbox

De Tricant Energiebespaarbox is een fullcolour driehoekige energiebespaarbox met handvat. Deze dozen zijn gemaakt van gerecycled karton en FSC-gecertificeerd papier. De gebruikte inkt en lijm zijn op basis van water. De dozen kunnen na gebruik voor 100% gerecycled worden en vormen hierdoor een zeer verantwoorde, duurzame verpakking.


 • Small (afm. 18 x 15 x 15 cm)
 • Medium (afm. 28 x 22 x 19 cm)
Kartonnen Schap

Energiebespaarbox

De meertalige Energiebespaarbox is gemaakt van 80% gerecycled karton en 20% FSC-gecertificeerd papier. De gebruikte inkt is op basis van water. De dozen kunnen na gebruik voor 100% gerecycled worden en vormen hierdoor een zeer verantwoorde, duurzame verpakking.


 • Small (afm. 26 x 14,4 x 9 cm)
 • Medium (afm. 26 x 19,4 x 16,5 cm)
 • Large (afm. 40 x 19,4 x 13,7 cm)
 • Extra Large (afm. 40 x 19,4 x 20 cm)
Kartonnen Schap

Brievenbusbox

Met de Brievenbusbox kunt u maximaal 2 speciale 'brievenbus' spaarlampen en nog enkele andere energiebesparende producten van klein formaat versturen. Wij hebben diverse boxen voor u samengesteld; aan u de keuze. De verzendkosten zijn laag, aangezien de box door de brievenbus past. Op de box staat in 15 talen 'Energiebespaarbox' geschreven. Er staat geen verwijzing op de box naar een bedrijf of merk.

 • Brievenbusbox (afm. 25 x 15 x 3,1 cm)
Het Groene Schap

Het stalen schap

Dit schap is 60 centimeter breed, 53 centimeter diep en 202 centimeter hoog, bevat 40 haken en kan geleverd worden met of zonder kopkaart, TL-lamp en snoer voor de TL-lamp. Vindt u het lastig om het schap netjes en economisch in te richten vanwege de verschillende formaten verpakkingen, schakelt u dan vooral onze hulp in. Wij hebben diverse mogelijke indelingen ter voorbeeld beschikbaar.
Kartonnen Schap

Het kartonnen schap

Dit is een stevig schap van 54 centimeter breed, 38 centimeter diep en 135 centimeter hoog. Het kartonnen schap heeft vier vakken en is gemaakt van onbedrukt karton. De vakken zijn naar eigen inzicht onder te verdelen met behulp van scheidingsbakjes, die uiteraard worden meegeleverd. De voorzijde van ieder vak is voorzien van een kunststof strip, waarin een prijs en/of omschrijving van het product kan worden geplaatst. Bovendien zorgt deze strip ervoor dat de producten er niet uit kunnen vallen.
Kartonnen Schap

De toonbankdisplay

Deze toonbankdisplay geeft u de mogelijkheid om extra aandacht te vestigen op een aantal Go Green-producten op het belangrijkste moment, namelijk wanneer uw klant wacht bij de balie en nog net even dit product toevoegt aan zijn aankopen.